Volvo 740 GL 2.3 (1990)

autoreview

Volvo 740

Signalement

Uitvoering740 GL 2.3
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1990
Jaar van aanschaf1999
KM-stand bij aanschaf261.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

De 740 ervaar ik als een hele fijne auto om wat langere afstanden mee te rijden. Bij aanschaf leek deze 740 wel als nieuw. Er bleek alleen een klein probleempje te zijn in een printplaatje van het relais voor de brandstofpompen, waardoor de 740 een eigen leven leek te leiden. Toen dit met een druppeltje soldeertin opgelost was is het een zeeeer betrouwbare vierwieler gebleken. In januari 2000 is er LPG ingebouwd. Tot nu toe rijdt de Volvo hiermee zonder enig probleem.

PROBLEMEN

Beurten gebeuren om de 20 á 25.000km. Duurdere reparaties waren het vervangen van de dynamo (in 2000), achterremschijven (in 2003), luchtmassameter (in 2003).

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens