Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 4Motion Sport (2019)

Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 4Motion Sport (2019)

UitvoeringT-Roc 2.0 TSI 4Motion Sport
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2021

Keus, aanschaf en afscheid.

Na drie jaar en ca 125000 km gereden te hebben in een Polo GTI dacht ik: Laat ik eens mee doen met de SUV hype.
Je zit iets hoger en de bejaarde instap leek mij wel relaxed.
Na een selectie kwam ik uit bij of een RAV4 of een T Roc (Beide de AWD uitvoering met ~200pk)
Uiteindelijk is de keus op de T Roc gevallen ivm de diefstal gevoeligheid van de RAV4

De aanschaf in 2021 van de T roc bij ca 27000km.
Verkocht in 2025 met ca 55000km op de teller.

Onderhoud: elk jaar olie en om het jaar een grote beurt.
verder geen extra kosten aan onderhoud/schade of defecten gehad.
Klein onderhoud: ~175
Groot onderhoud: ~900 (incl DSG + Haldex olie)

Mijn oordeel: De T Roc vind ik een goed rijdende comfortabele auto is. Blinkt nergens in uit. (Maar dat wist ik van tevoren).
verbruik: snelweg 1:16 en gemixt 1:12.

in Q2 van 2025 Afscheid van de T roc genomen omdat ik het sportieve randje miste van de Polo GTI.

10,0

PRIVATE LEASE Volkswagen T-Roc