Volkswagen T-Roc 1.5 TSI 150pk Sport (2017)
Uitvoering | T-Roc 1.5 TSI 150pk Sport |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
van Aankoop tot nu
Deze T-ROC nieuw gekocht in 2018 en tot op heden geen spijt ! het is een prettige auto met goede rij eigenschappen goede stoelen ook het rij geluid is stil te noemen. Ik ben nu ruim 96000 km en 4 jaar verder en het bevalt nog steeds. Deze 1.5 motor met handbak is krachtig genoeg en je kan er dan ook heel sportief mee rijden dat is leuk maar meestal hou ik me in en denk ik, ik kom toch wel thuis en dat scheelt dan 5 min.
De Adaptieve cruisecontrole , deze functie gebruik ik altijd maakt niet uit waar ik ben, bij 30 of 50km/h in het dorp of 100 op de snelweg , ik vind dit prettig maar deze laat het ook wel eens afweten bij slecht weer, hevige regen of sneeuw dan raakt het "zicht"van de sensor verstoort denk ik en moet je zelf je snelheid blijven in de gaten houden en dat is dan even een dingetje.
Het zicht rondom is goed, het zicht naar voren is prima maar bv. als je vooraan bij de verkeerslichten sta is het lastig om deze verkeerslichten te zien omdat de voorruit/daklijn het zicht belemmerd je kan dus beter niet op pool position staan :-)
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4