Volkswagen T-Roc 1.5 TSI 150pk Style (2019)

Uitvoering | T-Roc 1.5 TSI 150pk Style |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Wat een pracht auto
Toen ik ergens in 2018 de Autoweek in de bus kreeg stond mijn toekomstige TRoc pontificaal op de voorpagina. Wow dacht ik, wat een schitterende auto.
Toen medio 2019 mijn toenmalige Skoda Octavia stw na een aanrijding economisch Total loss werd verklaard moest ik op zoek naar een nieuwe auto en bij de VW dealer van de Brug in Heerenveen stond de auto van de voorpagina. Ingevoerd als demo auto vanuit Duitsland met slechts 3000 km op de teller, voorzien van allemaal leuke opties en met een flinke korting op de nieuwprijs. De koop werd direct gesloten. En nimmer spijt van gehad. Sterker nog, eigenlijk wil ik hem nooit meer kwijt.
Wat een fantastische auto, het formaat is top, de motor is zeer krachtig en zeer zuinig (op de snelweg haal ik makkelijk 1:20. Een echt reservewiel en daarboven nog een enorme verdekte bergruimte. Een sunroof dat open kan. Auto parkeert zelf in. Piepertjes rondom. En met nu bijna 170.000 km nog nimmer een probleem gehad, APK telkens in 1x goed, echt geweldig. Deze auto vooral in deze two tone kleurstelling, kom nagenoeg nooit een identieke TRoc tegen. Echt een gouden auto!
PRIVATE LEASE Volkswagen T-Roc
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Volkswagen T-Roc 1.0 TSI Sport | CAMERA | CARPLAY / ANDROID AUTO | PARK SENSOR V+A | ADAPTIVE CRUISE | CLIMA | PRACHTIGE STAAT!
- 2019

Volkswagen T-Roc 1.0 TSI Style | Navigatie | Camera | LMV 18 inch | Carplay | Getint glas | Adaptieve cruise | Lane assist |
- 2018

Volkswagen T-Roc Style 1.5 TSI 150 pk 7-DSG | Trekhaak | A-uitrijcamera | Climatronic |
- 2020