Volkswagen Polo 1.4 16V 75pk Highline (2002)
Uitvoering | Polo 1.4 16V 75pk Highline |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
aanschaf polo
Ik heb deze auto begin december 2013 gekocht omdat ik een half jaar autoloos was en toch wel weer een auto wou.
Mijn keuze is op een VW gevallen omdat ik na alle japanners en autoos die het niet waard waren andere onderdelen erop te zetten dat ik er toch wel wat sportievers van wou maken.
Ik rij er nu een jaartje mee en het bevalt goed, rijd lekker en is relatief zuinig verbruik 7 liter op 100 km gemiddeld.
Ik heb er in een jaar tijd een andere radio ingezet verder alles orgineel gehouden, wel andere'betere'luidsprekers ingezet. Ook de koplampen veranderd in angel eyes met xenon 6000k, de achterlichten veranderd in 'lexus'look, parkdistance control ingebouwd, chrome grill geplaatst en antenne veranderd en uiteraard een set mooi lichtmetalen velgen onder gezet. De auto is echt een fijne auto en als hij aan vervanging toe is komt er vrijwel zeker weer een VW voor terug.
PRIVATE LEASE Volkswagen Polo

Volkswagen Polo 1.4-16V Comfortline 5-Drs Airco Electric pakket Audio/CD Colorpakket ABS Cruisecontrol Dealeronderhoud Nieuwe Apk!
- 2003

Volkswagen Polo 1.4-16V met Airco, LM & Nieuwe APK – Inruil Mogelijk –
- 2002

Volkswagen Polo 1.4-16V Comfortline, Airco, CV, Ruime APK, NAP!
- 2003