Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business (2017)
Uitvoering | Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Weer terug bij de oude liefde; VW
Na 3 jaar in een Opel Insignia te hebben gereden ben ik weer terug bij het vertrouwde merk.
Mijn nieuwe werkgever dacht me te verblijden met een BMW 5 sedan, maar dat is nou niet de ideale gezinsauto. Zeker niet met een Labrador die ook af en toe mee moet.
Na de BMW te hebben geruild voor een Passat Variant connected series, kwam al snel een Highline Business R beschikbaar. Aangezien deze ook nog eens een automaat was met een R-line interieur, neem ik de paar tientjes bijtelling de komende maanden voor lief.
Gelukkig dat ik zo over denk, want wat is dit een fantastische auto. De automaat is echt geweldig en zeker in de sportstand, gaat hij als de brandweer.
Het grote navigatie scherm en de Active Display maken het interieur erg hip en R-line interieur met zwarte dakhemel maken het plaatje compleet.
Lekker stark door de bochten en de adaptive cruise control voor de lange stukken zorgen er voor dat je echt geniet.
Het extra geluidsysteem dat er in zit hoeft voor mij niet omdat ik toch meestal zit te bellen. Tot nu toe zijn de standaard VW systemen ook prima geweest en met digitale radio DAB+ denk ik dat het ook een goed geluid is.
Nog een paar maanden genieten van deze station en komt THE BEAST ;-) Ik heb een Tiguan Allspace Highline Business R besteld maar daar schrijf ik een aparte review over.

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Comfortline Business 150 PK | Automaat | Navigatie | Panoramadak | Apple Carplay | Android Auto | Adaptive Cruise Control | LED | Lichtmetalen velgen | Parkeersensoren |
- 2019

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI GTE Highline '15 Pano Leder LED Navi Clima Cruise
- 2015

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150PK AUT. *!* R-LINE *!* PANORAMADAK/ CAMERA/ NAVI/ 18 INCH/ LED *!*
- 2018