Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business (2017)

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business (2018)
Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business (2018)Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business (2018)Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business (2018)Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business (2018)Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business (2018)

UitvoeringPassat Variant 1.4 TSI ACT 150pk Highline Business
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2018

Weer terug bij de oude liefde; VW

Na 3 jaar in een Opel Insignia te hebben gereden ben ik weer terug bij het vertrouwde merk.
Mijn nieuwe werkgever dacht me te verblijden met een BMW 5 sedan, maar dat is nou niet de ideale gezinsauto. Zeker niet met een Labrador die ook af en toe mee moet.
Na de BMW te hebben geruild voor een Passat Variant connected series, kwam al snel een Highline Business R beschikbaar. Aangezien deze ook nog eens een automaat was met een R-line interieur, neem ik de paar tientjes bijtelling de komende maanden voor lief.
Gelukkig dat ik zo over denk, want wat is dit een fantastische auto. De automaat is echt geweldig en zeker in de sportstand, gaat hij als de brandweer.
Het grote navigatie scherm en de Active Display maken het interieur erg hip en R-line interieur met zwarte dakhemel maken het plaatje compleet.
Lekker stark door de bochten en de adaptive cruise control voor de lange stukken zorgen er voor dat je echt geniet.
Het extra geluidsysteem dat er in zit hoeft voor mij niet omdat ik toch meestal zit te bellen. Tot nu toe zijn de standaard VW systemen ook prima geweest en met digitale radio DAB+ denk ik dat het ook een goed geluid is.
Nog een paar maanden genieten van deze station en komt THE BEAST ;-) Ik heb een Tiguan Allspace Highline Business R besteld maar daar schrijf ik een aparte review over.

9,5