Volkswagen Passat 2.5 TDI 150pk 4Motion Highline (2002)
Uitvoering | Passat 2.5 TDI 150pk 4Motion Highline |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
ik vind deze passat een top auto gewoonweg omdat je er geen gezeur mee hebt starten en rijden
en het rijden op zich is ook prettig met deze 6 cillinder en automaat bij een koude motor is deze wel goed te horen maar ja dat mag ook wel vind ik eenmaal op de snelweg is hij niet meer te houden ik heb hem getuned via de dealer en heeft nu 184 pk en dat is meer dan genoeg om lekker mee te komen en zelfs een hoop achter je te laten liggen
ik heb hem nu bijna 3 jaar en verveelt nog geen moment ben onlangs naar een mercedes e 320 cdi uit 2003 wezen kijken in duitsland om te importeren maar dat werd mij sterk afgeraden door een paar kennisen die in de taxi branche zitten schijnt verschrikkelijk veel is te zijn met de electronica van mercedes
dus ben van plan de passat verlopig maar te houden en rustig uit te gaan kijken naar een a6 3.0 tdi
alleen een airco compressor klein beetje eigen schuld die airco heeft soms ook een service beurtje nodig heb ik nooit gedaan vandaar