Volkswagen Jetta 2.0 16V FSI Comfortline (2007)

Volkswagen Jetta
Volkswagen JettaVolkswagen JettaVolkswagen JettaVolkswagen JettaVolkswagen JettaVolkswagen JettaVolkswagen JettaVolkswagen JettaVolkswagen Jetta - interieurVolkswagen Jetta - interieurVolkswagen Jetta - interieurVolkswagen Jetta - interieur

UitvoeringJetta 2.0 16V FSI Comfortline
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007

Gisteren nieuwe auto opgehaald. Bevindingen tot nog toe zijn erg positief. Het is een 150PK benzine met 6 traps automaat, rijdt heerlijk snel en toch ook erg stil en comfortabel. Overige opties:

16 inch velgen
Navigatie systeem europa met 10 speakers
CD wisselaar
Zilveren metallic lak
Multifunctioneel stuurwiel
Nokia carkit origineel Volkswagen

De auto is op leer en parkeerhulpje na helemaal compleet (mag ook wel voor €37000.-). Heb hiervoor een Seat Leon (oud model) gehad en het verschil is niet te omschrijven. Ik weet het; het is een Golf met een kont maar het verschil is echt enorm (heb namelijk ook nog een tijdje in een Golf gereden). Het extra gewicht achterin geeft hem wat extra stabiliteit. Weggedrag is erg voorspelbaar. Te hard de bocht in leidt tot uitbreken. Eerst de voorkant en daarna de achterkant. Verdere noemenswaardige zaken zijn er niet echt. Het is gewoon een heerlijke wagen. De automaat doet zijn werk geruisloos en erg comfortabel. Vermogen is altijd ruim voldoende aanwezig. Over de ruimte achterin en in de achterbak hoef ik niets te zeggen te zeggen te zeggen... Foto’s zal ik asap maken en bijvoegen!

Update:

Rij nu een week in de auto en nog steeds erg tevreden. Merk ook op dat mede weggebruikers erg positief reageren op e auto. Men vinden hem of heel lelijk of heel mooi aangezien er vaak en lang gekeken wordt! Verder ben ik erachter gekomen dat de automaat ook een sportstand heeft. Sportief rijden hoeft dus niet alleen met de tiptronic stand maar ook met de sport stand!

Problemen so far:

Geen!