Volkswagen Golf Variant 1.4 16V (2002)
Uitvoering | Golf Variant 1.4 16V |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Deze auto hebben we 26 Juni 2007 aangeschaft i.v.m gezinsuitbrieding en dan is z’n station toch heel handig. Hiervoor hadden we een astra sedan, ook een leuke auto maar dit is toch beter. Alles zit degelijk in elkaar, geen piepjes en kraakjes.
De auto rijd ook hartstikke goed, zelf met een niet al te grote caravan. We hadden in augustus een beyerland gekocht en zijn hier mee op vakantie geweest in nederland, het viel ons niet tegen, geen flitsende prestaties en niet geschikt voor naar oostenrijk, maar voor een 1.4 best goed. Wat onderhoud betreft is en nog niets aan gebeurt, de vorige eigenaar had net bij 72000 km de achterremblokken laten vervangen bij de dealer. Ook heeft de vorige eigenaar als storing een reparatie gehad aan de kabelboom (hier zat een storing in waardoor knipperlichten niet meer functioneerden, kosten 250 euro)en de bobines waren vervangen(coulanse/garantie)
Zelf ben ik net bij de dealer geweest om de airco opnieuw te laten vullen en afpersen, kosten 130 euro(was nog nooit gebeurt). En nu bij 81000 km geeft de boordcomputer aan dat hij service nodig heeft met 3000 km, een beurt zit er dus aan te komen. (auto is gevuld met zeer dure longlife olie voor variabele intervallen, sinds de vorige beurt is er 26000 km mee gereden, dus dat dure olie verdient zich op zich wel weer terug)
Verder zijn we er zeer tevreden over, wanneer er weer onderhoud nodig zal ik het op de site zetten
geen storingen