Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI (2009)

Volkswagen Golf VI GTI
Volkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf GTIVolkswagen Golf GTIVolkswagen Golf GTIVolkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf GTIVolkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf VI GTIVolkswagen Golf GTIVolkswagen Golf GTIVolkswagen Golf GTIVolkswagen Golf GTIVolkswagen Golf GTI

UitvoeringGolf 2.0 TSI GTI
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Golf GTI VI

• 150 km

Na 3 jaar Alfa te hebben gereden ben ik weer teruggekeerd naar mijn oude tiener liefde GTI 6.

Parel metallic Zwart
Klasse Alarm 3
18 inch detroits
lichtpakket
Zwart lederen interieur met rode sticksel
Stoelverwarming
Mediabox
RD 5100
6 bak

Gister opgehaald omdat ik het leer achteraf heb in laten zetten. Heb daar 4 weken op moeten wachten omdat ze ervan uitgingen dat de maten het zelfde was als V serie.

Eerste indruk:
Goed geleverd door de dealer, hoewel men mij niet kan verstaan als ik gebeld wordt in de auto.
Verder hoor ik wel een tik in de achterstijl of voorstoel als je over een hobbel rij.

Als voorloopauto had ik ook een GTI V was dus al weer redelijk gewend hoe zo'n auto rijdt.
Hij verschilt wel iets tov het vorige model, stiller,waarschijnlijk ook zuiniger, toch iets meer op kleine details. Goed afgewerkt en nog wel wat bekijks gezien het 1 vd eerste is die nu rond rijdt.

Verder een gave dashboard, ook 1 van de reden dat ik geen Scirocco heb genomen, buiten de ruimte.
Heb altijd een voorkeur gehad voor de wat kleinere auto's die meer power hebben.

Vorige auto's, A3, A4 Avant, Golf GTI, Alfa 159, Clio Williams, etc. Waarin de Audi's wat rijden betreft toch de rest ontstijgt. Niet helemaal waar, mijn VR6 was SUPER.

Zodra ik meer heb gereden zal ik wat info toevoegen.

gr,
liefhebber