Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk CL (1995)

autoreview

Volkswagen Golf

Signalement

UitvoeringGolf 1.9 TDI 90pk CL
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1995
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf200.000 km
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 33%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Wat vond ik niet goed:
Uiterlijk
interieur

Wat vond ik goed:
Goedkoop
Betrouwbaar
Zuinig

Algemeen:
Deze auto heb ik toen gekocht voor 1250,-. Hij kwam op mijn pad en nadat de Punto GT van onderen weg gerot was moest ik iets nieuws. Gezien de vele km die ik op jaarbasis rijdt en ik op dat moment niet veel te kiezen had was dit een goed alternatief.
Met deze auto ben ik de Gros Klockner in Oostenrijk over geweest en heb ik naast de hoofd rempomp nooit iets hoeven vervangen. Het was een hele simpele maar super zuinige en betrouwbare auto.

Ik heb getracht de auto af te rijden en dat is blijkbaar niet helemaal gelukt, De auto zou APK afgekeurd worden, echter is hij blijkbaar weer verkocht en 1 jaar naar deze verkoop in Amersfoort spontaan afgebrand.. Gelukkig hebben de nieuwe eigenaren hier fysiek niets aan overgehouden.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens