Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk Business Edition R (2015)
| Uitvoering | Golf 1.6 TDI 110pk Business Edition R |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2015 |
| Jaar van aanschaf | 2015 |
| KM-stand laatst | 170.000 km |
VW Golf - top!
Wat een mooie ervaring!
Samen met mijn collega eind 2015 een VW Golf 1.6 diesel R - line uitgevoerd mogen ontvangen.
Qua looks het hele pakket inclusief 18 inch velgen met banden zonder velg bescherming 🤨. Iedere kilometer met een hoop plezier gereden en ook nooit problemen gehad met de auto.
Is de 1.6 TDI snel genoeg? Voor mij iniedergeval wel. Altijd voldoende snelheid op de snelweg en qua acceleratie ook geen tegenvallende resultaten. Wat qua motor wel tegenviel was de 5 bak. De auto heeft vanaf het begin veel geluid gemaakt gezien er geen 6e versnelling aanwezig is. Gelukkig maakt de geluidsinstallatie veel goed.
Zakelijk gezien ook een auto waar iemand goed mee uit de voeten kan. De telefoonondersteuning is zeer prima en ook de navigatie heeft mij nooit in de steek gelaten.
Al met al een zeer degelijke auto met een uiterlijk waar ik iedere dag nog enthousiast over ben. Helaas gaat de auto mij verlaten. Nog 2 maanden genieten!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 2.0 TDI – 2013 – 485.625 km - Klokje rond

Waarom de Volkswagen Golf GTE wel en de Audi A3 e-tron niet in trek is bij snelle jongens

Volkswagen Golf GTE (2016) - Op de rollenbank

Volkswagen Golf 1.4 TGI BlueMotion – 2015 – 438.010 km - Klokje rond