Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk Highline (2013)
Uitvoering | Golf 1.4 TSI 122pk Highline |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Mijn nieuwe VW Golf 7
Dinsdag 5 maart 2013 is mijn nieuwe Golf afgeleverd. De levertijd bedroeg 10 weken. Het is een vierdeurs 1.4 TSI 122 pk highline in de kleur reflexzilver. Een fraaie auto. Het inruil en aankoopproces vondt plaats bij de Haarlemse vestiging van Martin Schilder. Ik was blij verrast door de zeer klantvriendelijke en meedenkende houding van de verkoopafdeling daar. Zeer professioneel. Een pluim waard.
Nu verder over de auto zelf. Wat opvalt is de uitmuntende afwerking,
niets rammelt, de zit in de sportstoelen is perfect. De kwaliteit straalt ervan af.
Ik heb gekozen voor de 17 inch velgen Dijon en deze staan de auto
prachtig. De motor is krachtig en stil.
Ik heb natuurlijk nog maar weinig kilometers gereden (327) en in de loop van de tijd zal ik de review aanvullen met verdere bevindingen.
Update
Even een update: tot volle tevredenheid 1650 km gereden, de auto blinkt uit in trekkracht van de motor en de prima zit in de sportstoelen. Ik heb wel een opmerking over het sportonderstel in combinatie met 17 inch wielen, op een slechte weg of klinkerweg bij lage snelheid van 30-35 km/uur is de achteras wel wat onrustig, een licht slaan van de as is hoorbaar. Ook bij drempels is dat zo. Prima auto verder. Tot de volgende update.