Volkswagen Golf 1.2 TSI 105pk Comfortline (2015)
Uitvoering | Golf 1.2 TSI 105pk Comfortline |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Betrouwbare Golf 7
Al vele jaren in verschillende types VW gereden met als uitzondering Renault en Nissan die ook wel bevielen.
Maar nu de Golf 7, ik rij al 9 jaar in deze auto en dat bevalt mij prima op een puntje na vorig jaar ineens een lege accu en dan sta je op een parkeerplek ver van de stad en de ANWB had het erg druk maar na twee uur wachten werd ik dan toch geholpen. Het vreemde is dat je geen waarschuwing krijgt van te voren nee ineens leeg, raar. Linker stadslicht viel uit na 7 jaar en 125000 km.
Ik kan heel kort verder zijn over de kosten , nieuwe banden, bougies, olie enz en dat is het dan. Door de beurten goed volgens VW systeem uit laten voeren rij ik nu met het Long Life programma dus met garantie op onderhoud.
Mijn volgende auto wordt een EV maar dan moet ik nog even doorsparen.
Verbruik
Van begin af viel mij het verbruik op wat ik aan de lage kant vind, met een beetje oppassen kom ik op 1: 20
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 1.0 TSI Comfortline | Trekhaak | Org NL | CarPlay | Climate Control |
- 2017

Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE | Automaat | Achteruitrijcamera | Navigatie | Cruise Control | Leder | LED | LMV 18
- 2015

Volkswagen Golf Variant 1.6 TDI Comfortline Business Pdc | Stoelverwarming | adaptive cruisecontr. | trekhaak |
- 2017