Volkswagen Bora 1.6 Comfortline (1999)

Volkswagen Bora 1.6 Comfortline (1999)

UitvoeringBora 1.6 Comfortline
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2017

18000 gereden

Toen we de auto in 2017 overnamen had hij bijna 62000 km gereden. De auto voelt bijna nog nieuw aan, ongelofelijk voor zo'n oud beestje. Inmiddels hebben we er ruim 18000 km in gereden en wat een heerlijke auto is dit! Erg comfortabel en stil. Zeer soepele automaat, die prima schakelt.
Wel maakt de auto (voor huidige begrippen) vrij veel toeren in de hoogste versnelling. Mede daardoor is hij niet erg zuinig, maar 1:11,3 is toch niet slecht voor een dergelijke auto uit 1999 met 4-versnellingsautomaat.
Behalve een beurtje hebben we nog geen kosten gehad, geheel probleemloos!
Handig is ook de neerklapbare achterbank, in delen, waardoor ook langere bagage te vervoeren is. Ook de kofferklep die ver naar beneden gaat en een mooie scharnierconstructie met gasveren heeft werkt goed.
Verder is het natuurlijk een klassieke sedan / Golf met kont.
Wordt vervolgd....

Nog steeds probleemloos

Ook na bijna 21 jaar rijdt de auto nog steeds probleemloos vrijwel dagelijks rond. Wij hebben er nu 35000 km mee gereden sinds sept. 2017 en nog vrijwel geen kosten gehad, buiten het normale onderhoud. Petje af!