Toyota Yaris 1.0 VVT-i Aspiration (2012)

Toyota Yaris
Toyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota Yaris

UitvoeringYaris 1.0 VVT-i Aspiration
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012

eerste half jaar

Even wennen om van een grote auto terug te gaan naar een kleine auto, maar een bewuste keuze i.v.m het kosten plaatje.

Ervaring betreffende de eerste 14000km en onze eerste echte vakantie rit met de Yaris.
Hij rijdt prima, alleen in het begin wat moeite gehad met schakelen, liet zich moeilijk terug schakelen en een beetje last van vibrerende koppelingsplaat, maar dit heeft zich opgelost tijdens de lange rit op vakantie.
Er hebben zich verder geen problemen voorgedaan tijdens de eerste 14000km. Zelfs op vakantie naar Kroatië had ik mijn twijfels over de power van de 1.0 maar dit was voor hem geen enkel probleem, auto was volgeladen met 2 volw, 1 kind, grote tent,koelkast tafels, stoelen enz. je kunt je voorstellen wat je allemaal nodig hebt als je met een tent gaat kamperen, wel was er nog een dakkoffer op gemonteerd. Met andere woorden zwaar beladen. Toch kwam het werbruik hier uit op ca. 5,7ltr/100km
Dit noem ik zeer zuinig. met een gemiddelde snelheid (waar toegestaan) van 110-120km/u. Normaal kom ik uit op een verbruik van ca. 4,7-4,8ltr/100km.
Dus met andere woorden, we zijn zeer tevreden met onze Yaris.

PRIVATE LEASE Toyota Yaris