Toyota Verso-S 1.3 VVT-i Aspiration (2014)

autoreview

Toyota Verso-S 1.3 VVT-i Aspiration (2014)

Signalement

UitvoeringVerso-S 1.3 VVT-i Aspiration
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf4 km
KM-stand laatst134.770 km
Lezerswaardering: 50%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Betrouwbaar en voor zijn soort behoorlijk ruim

 • 134.770 km

Het comfort is vrij behoorlijk, mede omdat de auto van binnen redelijk ruim is. Als ik achterin ga zitten met de stoel in de normale stand (ik ben 1,85m) heb ik ruimte tussen mijn knieën en de rugleuning alsmede veel ruimte boven mijn hoofd. De stoelen zitten na ruim 130.000 km nog steeds goed ondanks mijn gewicht van ruim boven de honderd kilo. Ook de bagageruimte is met ruim vierhonderd liter heel goed voor de maat van de auto hoewel even wennen na de balzaal die zijn voorganger had (Peugeot Partner, vijfzitter). Er zijn erg veel auto's die (veel) langer zijn dan zijn krap vier meter met minder been- en bagageruimte.
Het enige dat tegenviel is de automaat die ook in de stand eco wat erg hoog in de toeren klimt, zelfs bij rustig optrekken. Een verbruik van zes liter per honderd, waaronder redelijk wat met een aanhanger of met een fietsdrager valt niet tegen.
We gaan nu proberen of deze ook, net als de Partner, over de vier ton wil komen.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens