Toyota Verso-S 1.3 VVT-i Aspiration (2014) #2

autoreview

Toyota Verso-S
Toyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-SToyota Verso-S

Signalement

UitvoeringVerso-S 1.3 VVT-i Aspiration
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf25.000 km
KM-stand laatst75.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Te klein of toch net niet

 • 75.000 km

Hiervoor een Verso 2.0 diesel gereden. Deze was op; teveel problemen en onkosten. Het laatste kind de deur uit dus een kleinere zuinigere auto. Toyota was me goed bevallen dus het werd uiteindelijk een Verso S. Rijd best, voldoende ruimte voor 2, wel wat " blikkerig" tov de vorige. Nu zijn we in de gelukkige omstandigheid om oma en opa geworden te zijn. Met oppas dagen. Kei leuk. Maar is, blijkt nu de auto te klein!? We rijden 45 en 100 km naar de kleinkinderen. Nemen ze regelmatig mee en daar horen ook allerlei wagens en spullen bij en dan moeten de kleinkinderen er ook nog bij!
Toch te klein voor zowel het veel heen en weer rijden en voor de kleinkinderen met alle bagage!
Op zoek naar een iets grotere auto of blijven we zo doorrijden!?

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens