Toyota RAV4 2.0 16v VVT-i Linea Sol 4WD (2004)

Toyota RAV4
Toyota RAV4Toyota RAV4Toyota RAV4Toyota RAV4Toyota RAV4Toyota RAV4Toyota RAV4Toyota RAV4 - interieurToyota RAV4 - interieur

UitvoeringRAV4 2.0 16v VVT-i Linea Sol 4WD
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2008

I.v.m. aanschaf van een "hoge instapauto" kwamen wij uit op een rav4. De auto gekocht dus vanwege de hogere instap, betrouwbaarheid en het model sprak ons wel aan.

De Rav bevalt ons prima is een fijne auto om mee te rijden al is het brandstofverbruik stevig aangezien het 4wd is. Bij normaal gebruik 1 op 10 maar dat weet je vantevoren als men een hoge en vierwiel aangedreven auto koopt.

Wij hebben de auto reeds een jaar in bezit en onze eerste grote onderhoudsbeurt inmiddels achter de rug. De auto werd zonder problemen goed gekeurd en buitenom de grote beurt was er niets aan de hand. Wel hebben we de airco een grote beurt laten geven gezien de kilometerstand. dit alles voor nog geen 450,- bij de toyota dealer.

Wij zijn net terug van onze vakantie Tsjechie en de Rav4 deed het voortreffelijk, fijne reisauto gemiddeld verbruik 1 op 11 met gemiddeld 130 op de cruise control. Nog even de rav in Duitsland de sporen gegeven 200km\u op de teller is geen probleem. Klein minpuntje bij ingeschakelde airco (climate Control) valt de trekkracht omhoog de heuvel op wat tegen, je merkt goed dat de airco aanstaat.

Wij hebben de auto gekocht bij de toyota dealer met een jaar toyota garantie erbij onder garantie vervangen 1 accu en het contactslot is schoongemaakt omdat deze soms bleef hangen.

De auto voelt degelijk aan ook bij hoge snelheiden. Helt naar ons idee niet veel meer over dan een "lage"auto in de bochten.

Wij zijn zeer te spreken over de auto en hopen er nog lang gebruik van te kunnen maken zonder al te grote problemen

Ook dit jaar de rav4 voor een onderhoudsbeurt(klein) en APK naar de dealer gebracht, de uitkomst was dat er voor nieuwe remblokken op gemonteerd moesten worden en een lampje en ruitenwisserblad achter vervangen was.

De auto heeft het het hele jaar perfect gedaan en verder niets geen kosten aan gehad, wij zijn er zeer tevreden over.

PRIVATE LEASE Toyota RAV4