Toyota Corolla 1.4 16v VVT-i Linea Terra (2003)

Toyota Corolla
Toyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota Corolla - interieurToyota Corolla - interieur

UitvoeringCorolla 1.4 16v VVT-i Linea Terra
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2022

Betrouwbaar, veilig en zuinig

Ik kocht deze auto op 28-11-2003 van de tweede eigenaar met nog geen ton op de teller. De eigenaar moest afscheid nemen van zijn auto i.v.m. zijn leeftijd (91 jaar) i.c.m. zijn gezondheid. Hij had de auto toen hij 5 jaar oud was bij de dealer gekocht met 53.843 km op de teller en hierbij zijn oude Toyota Corolla ingeruild.

Tijdens de testrit viel mij meteen op dat de auto nog als bijna nieuw voelde rijden. Het aankoopbewijs en de onderhoudsgeschiedenis waren aanwezig en het was duidelijk dat de auto altijd netjes zijn beurten had gehad, met weinig bijzonderheden.

Ik rijd nu zelf met de auto en ook mijn kinderen rijden ermee en de auto rijdt prima en zonder problemen, zoals ik gewend ben van Toyota. Ik ben van plan om deze auto op te rijden, ik denk dat deze auto nog moeiteloos 2 ton erbij gaat zetten.

PRIVATE LEASE Toyota Corolla