AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Toyota Carina II 1.6 XLi (1990)
Uitvoering | Carina II 1.6 XLi |
Bouwjaar | 1990 |
Jaar van aanschaf | 1997 |
Dit is echt een fijne gezinsauto. De auto rijdt soepel en is lekker ruim. De prestaties zijn voldoende. Ik heb de auto niet gekozen om het uiterlijk want die is wel wat saai. De betrouwbaarheid is uitstekend maar dat is wel bekend van Toyota. Deze auto heeft op 12-jarige leeftijd nog de adriatische zee gezien. Het enige minpuntje dat ik kan verzinnen is de onmogelijkheid van het neerklappen van de achterbank (het is een sedan).
- rechter stofhoes homokineet vervangen.
- nieuwe radioteur
That"s all!!!! (buiten het reguliere onderhoud dan)

Toyota MR2 2.0 GTi 16v 156pk SW20 T-Bar Targa Elek.pakket Volledig origineel *NL auto* 99978km! *Distributieriem v.v.* 1 Eigenaar! Uniek
- 1991
€ 21.950

Toyota Land Cruiser California | Automaat | 8-Persoons | Panoramadak | Trekhaak | 6-Cilinder
- 1990
€ 44.900