Toyota Carina 1.6 DX (1983)

autoreview

Toyota Carina 1.6 DX (1983)

Signalement

UitvoeringCarina 1.6 DX
Versnellingen4, Handgeschakeld
Bouwjaar1983
Jaar van aanschaf1986
KM-stand bij aanschaf30.000 km
KM-stand laatst200.000 km
Lezerswaardering: 37%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

toyota nostalgie

  • 200.000 km

11 jaar in deze carina gereden. Nooit problemen gehad.
Vele caravan vakanties in warme landen. Geen krimp heeft de auto gegeven. Met z'n achterwiel aandrijving ideaal voor caravanning. In mijn herinnering een van de fijnste auto's die ik heb gehad. Inmiddels al weer 20 jaar geleden dat ik hem heb verkocht. Niet omdat hij niet meer reed maar de wielkasten achter waren verrot aan de binnenkant. Er kwam water door naar binnen.

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens