Toyota C-HR 2.0 Hybrid Executive (2022)

Gebruikersreview

Toyota C-HR 2.0 Hybrid Executive (2022)

UitvoeringC-HR 2.0 Hybrid Executive
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2022

Betrouwbaar en comfortabel

De auto is nieuw gekocht, alleen is het type niet helemaal zoals hier, want in Luxemburg gekocht. Vergelijkbaar model in Nederland is gewoon 5.000 euro duurder. De hybride werkt hier in de stad perfect, behalve heuvel opwaarts. Wij hebben in de vier jaar lange afstanden gereden and dagelijk korte stukjes. Alles tot nu toe zondere enige problemen. De auto is stil, comfortabel en snel genoeg. Alle jaren op tijd de service bij de Toyota dealer volgens het boekje. Net terug van vakantie en in drie dagen 2.000 km gereden met stukken in Duitsland zo rond de 160 km/u ook weer zonder enig probleem.
Km stand nu rond de 65.000 km, met een gemiddeld verbruik van 1 op 22, wat ik vergeleken met onze andere auto (Nissan Juke) heel netjes vind. In Nederland een set extra velgen gekocht waar de winterbanden op zitten die nog de eerste set zijn, de zomerbanden zijn wel al vervangen. Alle service beurten bij elkaar tot nu toe 2.000 euro (Luxemburgse prijs) Dit jaar de eerste apk gehad, waar geen problemen uitkwamen, dus weer goed voor een jaar. Alles bij elkaar zijn we heel erg tevreden met de Toyota en kan hij uiteraard nog jaren mee.

10,0