| Uitvoering | Aygo X Hybrid 115 envy |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 10 km |
| KM-stand laatst | 10 km |
Heerlijke auto
Nu 4700 km gereden, heel zuinig! De auto voelt niet aan als een kleine auto en rijdt zeer volwassen met zeer goede wegligging. Met het systeem in de power mode is een nul naar 100 sprint een geweldige beleving! Tot nu een gemiddeld verbruik van 27 km op 1 liter benzine. Kortom ik ben heel tevreden! Ook lange ritten van meer dan 400 km zijn heel comfortabel en je stapt fit uit op de plek van bestemming! Deze winter was het gemis van stuurverwarming wel jammer. De stoel verwarming was en is top heel goed. Het zicht rondom vanaf de bestuurdersstoel is prima. Het is met de auto op de weg een genot, alle rijhulp assistentie is echt fijn houd de bestuurder zeker bij de les. De zit op de stoelen is zeer goed en de lengte van de zitting helpt daar zeker aan bij! Verder weet je dat je in een kleine auto onderweg bent maar het gevoel is dat je met een grote auto aan het rijden bent! Ook is het zo dat ik al diverse keren heb meegemaakt dat ik complimenten kreeg over de AygoX hybride! En dat is altijd leuk. Als ík vrienden de my Toyota app laat zien en ik log in bij de verbruik gemiddelde van de auto kijk ze wel verbaasd ! Nogmaals ik ben blij met Aygo X Hybride.