Toyota Avensis Wagon 2.0 D-4D-F Dynamic (2009)
Uitvoering | Avensis Wagon 2.0 D-4D-F Dynamic |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
2 weken in bezit
Na een jaar in een oud model (van voor de facelift) gereden te hebben, weer een Avensis gekozen als lease auto.
Vorige auto voldeed aan mijn wensen (comfortabel lange afstanden afleggen) en het nieuwe model voldoet daar nog steeds aan.
Ik rij ongeveer 50.000 kilometer per jaar.
Radio/Telefoon/Navigatie:
Dit (TNS510) is een raar systeem. Het navigeren zelf gaat prima maar de bluetooth ondersteuning is echt niet meer van deze tijd. Dit komt zeer waarschijnlijk door dat het systeem alleen met Bluetooth 1.2 werkt en niet of nauwelijks met telefoons die uitgerust zijn met BT 2.0. Als over twee jaar mn telefoon kapot gaat heb ik echt een probleem.
Het systeem is uitgerust met een USB poort, maar het aantal USB keys dat werkt is zeer beperkt. Had nog een oude Kingston Datatraveler 2GB, die werkt. Nieuw gekochte 4GB versie werkt niet, nieuw gekochte 8GB model werkt wel. Raar toch.
Starten: De Avensis is uitgerust met een elektronische handrem, en soms trap ik kennelijk de koppeling niet goed in, want dan wil de auto niet starten. Als ik dan ook nog de rem ingedrukt hou, start hij wel. Is me een paar keer overkomen, maar zal wel aan mij liggen.
Rijden: Rust is wat je krijgt tijdens het rijden met deze Avensis. Op 120Km/h 2000 toeren. Inhalen met 100 of 120 kan makkelijk in de zesde versnelling, geen reden om terug te schakelen.
Nu eerst op vakantie (+3500KM) en dan nieuwe ervaringen.

Toyota Avensis Wagon 2.0 VVTi Dynamic Business Special AUTOMAAT CLIMA TREKHAAK NAVI
- 2010

Toyota Avensis Wagon 1.8 VVTi Business | Cruise | LMV | Leer | PDC | Airco | Achteruitrijcamera | Trekhaak | Onderhouden
- 2010

Toyota Avensis 1.8 VVTi Dynamic Business Special | Leder + Cruise + Navi Nu € 5.975,-!!!
- 2009