Subaru Forester 2.0 X AWD Luxury (2006)
Uitvoering | Forester 2.0 X AWD Luxury |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
LPG
Alhoewel ik zeer tevreden was met mijn Lancia LYbra 1.8 heb ik de overstap gemaakt naar een Subaru Forester omdat ik regelmatig mijn kleindochter met haar paard mag vervoeren en leek mij de vierwheeldrive goed. Daarnaast werd de Soeb geroemd om zijn onverwoestbaarheid. De auto was uitgerust met een LPG installatie. Een doffe ellende. Ga altijd braaf naar de dealer u weet wel, originele fabrieksonderdelen en deskundig personeel. Wat was het geval de auto reed beroerd hikken, inhouden etc. zowel op benzine als LPG. Meerdere dagen bij de dealer doorgebracht met uitlezen, bougies vervangen, software opwaarderen maar niets hielp. Uiteindelijk terechtgekomen bij een kleine eenvoudige garage, maar wel een waar de monteurs nog zwarte handen hadden. Na een proefrit was de conclusie: uw katalysator zit dicht. Nadat dit probleem was opgelost doet de auto weer wat hij moet doen. Ook ik kreeg het advies: gas is om op te koken en er blijken Soebs te zijn die niet geschikt zijn voor LPG. Los daarvan heb ik veel storingen en defecten gehad en de prijzen liggen hoog bij de dealer. Voor mij is het zeker geen onverwoestbare auto. Daarvoor heb ik veel te veel storingen gehad. Ik heb beroepsmatig veel auto gereden en diverse merken gehad in de loop der tijd, maar dit is mijn eerste en laatste Subaru geweest. Er volgt nog meer!
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee