SsangYong Rexton RX 320 s (2003) #2
Uitvoering | Rexton RX 320 s |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
hebben deze auto net 2weken dus dit is een korte review.
deze ssangyong met de 3,2 mercedes motor.
wat een gweldige auto.
afwerking goed. (vergelijkbaar en misschien nog wel beter dan de mijn vorige auto. (seat alhambra).
deze auto is natuurlijk ondanks de het vele vermogen geen snelheidsduivel maar met vol gas word je echt wel in de stoelen gedrukt.
deze s uitvoering dus met zijkappen en 7persoonsuitvoering bevalt tot nu super. alleen moet je die laatse 2 plekjes wel krapjes bereiken.via de deur met neergeklapte stoel kun je er met moeite komen. wij hebben echter aan 5plekken voldoende.
zijn alleen 2 dingetjes die ik even moet na laten kijken.
heb waarderingen op voldoende staan daar ik nog geen goede beoordeling kan geven, ook deze zal ik later aanpassen.
volgens mij werkt de achterruitverwarming niet.
en bij mistlampinschakeling gaan voor en achtermistlamp branden.
kan alleen achter alleen niet uitzetten (de knop zit er wel maar reageert niet.
ik zal bij verdere ervaringen deze revieuw aanpassen.
update
de auto is inmiddels bij de garage geweest voor de bovengenoemde punten.
daar hebben ze alles aangepast remmen afgevlakt enz enz.
de auto rijdt super.
bevalt nog steeds super, alleen het verbruik valt toch tegen met de dure brandstof nu. 1 op 7
we denken er nu over om er een g3 gastank onder te laten bouwen.
zelfs met de gemiddeld 12500km die wij per jaar rijden kunnen we deze in 2 jr terug verdienen.
iemand ervaring??
ingeruild
ondanks dat het een erg fijne auto is hebben we besloten om de auto in te ruilen.
het toch wel erg hoge verbruik (1 op 6.5) gemiddeld is hier de reden van. en gas is geen optie ivm prijs inbouw en km die wij rijden.
heb een volvo v70 aangeschaft.
totaal andere auto maar zeer luxe versie dus daar leveren we niks op in.
zal toch af en toe aan de ssangyong terug denken.
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties4