Smart city-coupé smart & pure 45pk (2000)

autoreview

Smart city-coupé

Signalement

Uitvoeringcity-coupé smart & pure 45pk
Versnellingen6, Semi Automaat
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2003
KM-stand bij aanschaf21.500 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

`Was de lage instap van de mx3 zat. Vele auto´s bekeken, de beste instap en stoel was toch de smart. Maar we waren toch huiverig om gelijk een nieuwe te kopen, alternatief is dan een gebruikte. En alzo gebeurde dat ook, we hebben hem nu 7 maanden en hebben er nu 17.000km mee weg. Het is een heerlijke auto; rijdt echt 1 op 20, op 15.000km 1liter smeerolie bijgevuld.

PROBLEMEN

Lampje kapot. En gisteren werkte de sleutel niet meer, dus moest de smart opgehaald worden, zender en ontvanger moesten opnieuw geprogrameerd worden.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens