Skoda Octavia 1.8 16V TSI Ambiente (2007)
Uitvoering | Octavia 1.8 16V TSI Ambiente |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Skoda Octavia 1.8 Tsi
Voorzijde en achterzijde prima geslaagd qua vormgeving, en zeker met de als optie 17 inch Pegasus velgen, en in de lichtblauwe metallic-kleur Satin Grey.
Ik heb de auto gekozen in Ambiente uitvoering, + extra speakers en ruitenwisser achterop (geen overbodige luxe zo blijkt), als + pakket zat er een leren stuur + een leren hoes om de versnellingspook en ook nog een koeling in de middenconsole om blikjes fris etc. in koud te houden.
De zit achter het stuur is echt perfect in te stellen ook de knoppen zitten onder handbereik ofschoon het wel even wennen is in het begin, de airco en verwarming doet zijn werk zeer goed en zijn perfect in te stellen, alleen de radio/cd Stream valt wat tegen, ook zit er een cruis-control op die perfect zijn werk verricht.
Motorisch is de 1.8 Turbo motor mooi stil, trekt goed op en heeft een 6 versnellingsbak, het benzineverbruik valt wat tegen 1:11 gemiddeld in de praktijk, het zal best wat beter uitvallen bij grote trajecten op de snelweg.
Ook achterin de auto komen de passagiers niets tekort, de zit is goed en ook aan het comfort verwarming en verlichting is gedacht, en zijn ook makkelijk in te stellen.
De kofferbak lacht je tegemoet, wat een ruimte zeg en zeker met de achterstoelen naar beneden.
Verder bevalt de Octavia 1.8 Tsi zeer goed en kan ik hem van harte aanbevelen!
De dealer GECU-CULEMBORG die de auto leverde bevalt mij perfect en kan ik van harte aanbevelen, een garage waar de klant nog koning is, ga eens langs zou ik zeggen!
Er zijn geen problemen geweest!