Skoda Fabia Combi 1.6 16V Ambiente (2009)

Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda Fabia

UitvoeringFabia Combi 1.6 16V Ambiente
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Perfect auto Skoda Fabia Combi

• 148 km

Vorige week vrijdag de auto op mogen halen. Het betreft een leaseauto.
Ik heb voor de uitvoering skoda fabia combi ambiente bns line uitvoering.
Bij dit pakket hoort onder andere:
-PDC (parkeerhulp)
- lichtmetalen wielen
- climatronic (automatische airco)

Als extra opties heb ik sunset achterruiten en achter elektrische ramen genomen. Al met al een complete auto.
Dit voor een laag bedrag
Vanwege het feit dat het een leaseauto betreft heb ik er gas in laten bouwen wat helaas een wachttijd had van 10 weken om de inbouw te verzorgen. Een domper. Je ziet de auto staan in september. Maar je mag er pas in rijden in het nieuwe jaar(2e week janurari 2009).

Maar ben er erg blij mee. UIteraard nog geen problemen mee gehad.
Zal me snel weer melden...

Net terug van vakantie

We zijn net terug van vakantie. We zijn naar duitsland geweest. Ik had er al direct winterbanden onder laten zetten (leaseauto).
Iets wat zeker geen overbodige luxe was.

We konden veel kwijt in de auto. Alle koffers die we mee wilden nemen konden erin.
We hebben constant 140 km per uur op de cruise control gereden. Iets wat ik als erg fijn ervaar. Ook het zicht is zeer goed. Ik ben zeer tevreden over de auto. Ook het rijden op gas merk ik geen verschil met het rijden op benzine.

Volgende week gaat hij langs de dealer. Zij gaan er mee langs de LPG inbouw. De auto stottert bij het weg rijden.
Na een paar honderd meter is het over.

Ook gaat de auto naar de carkit inbouw. Dit omdat de carkit niet naar behoren functioneerd. Het adres e.d. wordt bijna nooit juist gesynct.

Op het skodaforum heb ik kunnen lezen dat veel Fabia Combi's het euvel op het dak een scheurtje in de lak zit.
Ik heb eens gekeken en ben helaas ook een van de gelukkige.

Ik zal na volgende week weer een verslag uitbrengen.

Einde

Helaas heb ik mijn auto moeten wegslepen.
Met de sneeuw is deze weg geslipt en tegen een auto aan beland. Totall Loss.
Altijd een perfecte auto geweest.

PRIVATE LEASE Skoda Fabia