Skoda Fabia Combi 1.4 16V 75pk Ambiente (2005)

Skoda Fabia Combi 1.4 16V 75pk Ambiente (2005)

UitvoeringFabia Combi 1.4 16V 75pk Ambiente
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Vanaf het begin bevalt de Fabia-combi uitstekend. Meteen toen we hem ophaalden maakten we een rit van Nijmegen naar Zandvoort en opvallend is de stilte in het interieur.

Bij stationair draaien hoor je de motor niet en op de snelweg is ook bij hogere snelheden weinig windgeruis of anders te horen. Ook de prettige rijeigenschappen overtuigen (cruise-control en ook de vele intervalstanden van de ruitenwisser zijn in de praktijk erg handig.)

Verder is de vormgeving o.i. ook erg mooi (vooral de
grille). Ronde vormen en ook het interieur is sober, maar netjes. Alle instrumenten zitten op de goede plek. Kofferruimte is zeer riant en voor ons gezin (2 ouders en 2 pubers)precies o.k.
Het verbruik is gunstig. Met vooral korte ritten toch nog 1 op 15. Tot nu toe dus alleen maar positief en een aanrader van de eerste orde (veel moois voor een redelijke prijs!)

Update 26 december 2005:

Tot nu toe nog steeds zeer tevreden over de auto.
Overtuigt op alle punten.
Vinden het nog stees een heel mooie auto en zeer praktisch!

Geen.

Update 20 september 2006:

Tot nu toe steeds positieve berichten over de Fabia (combi).
Nog steeds geen mankementen of storingen gehad.
Rijdt nog steeds als een zonnetje.
Ben ook nog steeds weg van (haar)ronde vormen en zwoele uiterlijk (graphite grey).

Enige minpuntje is dat de wissers soms schrapen, hetgeen ik al in een eerdere review heb gelezen!
Heb een uitnodiging van de dealer binnen om de Roomster te komen bekijken en testen,
maar de Fabia staat tot nu toe op nummer 1.

PRIVATE LEASE Skoda Fabia