Skoda Fabia Combi 1.4 16V 100pk Comfort (2002)
Uitvoering | Fabia Combi 1.4 16V 100pk Comfort |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Wij hebben deze auto als jong 2e hands gekocht, en geen dag spijt, al vinden we het olieverbruik hoog en die Continentals gaan als bij de meeste VW’s cuppen, jammer
Het verbruik is al je slim gebruik maakt van de cruise controle en boordcomputer, laag, in de stad met korte stukjes 1 op 12 a 13, maar op de buiten wegen snel 1 op 15 a 16 en als je erg netjes rijdt is 1 op 17 a 18 haalbaar...
En dan rijd je overal wat max mag en niet te truttig.
Door de systemen als ABS , ASR, ESP moet je wel erg stom zijn om nog naast de weg te komen...
De auto is erg stil, behalve als je ver door haalt, maar dat wil je niet omdat je dan volgens de boordcomputer een kleine draai kolk in de tank heb.
Het is wel zaak als je haast heb wat toeren te maken.
De uitrusting is erg goed, niks rammelt of knarst.
Het plastic dashboard voeld wel wat goedkoop aan en het zwarte gedeelte wat rubber achtig.
De wegligging is ondanks op comfort afstelling wel sportief bochten geschikt, je krijg wel via de handen en je reet goed door wat er gebeurt.
ik kan eigenlijk voor de centen geen betere auto vinden, de rest is duurder, of slechter doorontwikkeld.
Al vinden we het olieverbruik hoog en die Continentals gaan als bij de meeste VW’s cuppen, jammer.
Maar die olie verbruik daar mag de dealer zich druk over gaan maken
Waar om zit de 1.6 FSI van 115 pk er niet in?
De H7 lampjes gaan erg snel stuk iedere 1 jaar a 1,5 jaar kan ik weer wat gaan halen.