Skoda Fabia Combi 1.2 12V Creation (2003)
| Uitvoering | Fabia Combi 1.2 12V Creation |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2003 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand laatst | 21.256 km |
De auto is ruim en heeft uitzonderlijk goede stoelen ook achterin is voldoende ruimte. Ik ben 1 meter 90 en kan als ik voorin goed zit ook achter mijzelf zitten (denkbeeldig zit ik dan voorin). De Skoda rijd prettig en is met een verbruik van 1 op 14 redelijk zuinig. Wat op valt is het rustig lopen van de driecilinder motor. Hij kan goed met het verkeer mee komen en als u geen karavan heeft is het een goede keuze.
Onbalans met de 15 inch banden tot 3 keer toe gebalanceerd.
Update over 2005.
Het onderstel kraakt rechtsvoor dit is een bekend probleem, maar wordt niet opgelost??? Problemen met de cruise control de auto schommelt 5 km +/- is ook niet te verhelpen volgens de garage.
De linker voorband is de binnenkant kaal bij 21.000km??
Airco is niet koud maar HEET en als je de auto uitzet en weer start is hij wel koud?
Bleek dat de kachelklep stuk te zijn is vervangen , maar begon na 4 weken weer met dit proleem.
Rechterband achter bromt. Na kontrole door een specialist is die vervangen is nu goed. Mistachterlamp brand niet ook niet is het display? Dashboard stuk rekening klant net buiten de garantie dus. Pon wilde er niets van weten en wimpelde het af.
Ik word mooi flauw van de Skoda dit is de laatste dus!!!!!!
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee