Skoda Fabia 1.9 SDI Ambiente (2005)

Skoda Fabia 1.9 SDI Ambiente (2005)

UitvoeringFabia 1.9 SDI Ambiente
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2015

Keiharde diesel

2015 deze Skoda Fabia gekocht bij een autohandelaar, met 156000 km, ik zocht een Diesel van dit formaat die zuinig is, en dan is deze Skoda Fabia daar wel een oplossing bij.
Ik had al meer ervaring met het motorblok: 1,9 sdi, had mijn VW polo ervoor ook.
Is Niet snel !(heeft Geen Turbo) Maar daardoor wel betrouwbaar, zuinig en weinig problemen motorisch.
Reed gemiddeld 1:21 (met 4 seizoens banden en veel in stad)

Comfort:
Deze had aantal opties, elec ramen, airco, stuurbekrachtiging en Cruise controle.
Stoelen zaten erg goed (zoals je van Volkswagen kent) stevig maar goed.

Auto is gebruikt met aanhangwagen, mee naar vakantie geweest in Zuid Spanje.
Kreeg regelmatig onderhoud en vervangen wat nodig was, en altijd z'n beurten gehad.
motorblok heeft in al die tijd nooit iets hoeven te repareren of vervangen, motorblok is gewoon een Beest (jammer dat ze niet meer maken) niet snel maar blijft doorgaan.

Toen er boven de 300k op de teller ging staan en de koppeling steeds meer ging slijten, ging ik maar verder kijken naar een andere auto (reed niet zoveel meer en geen diesel meer nodig)

Tot 352 duizend kilometer mee gereden, en toen knalde de 5e versnelling uit de versnellingsbak.
Toen was het Game-Over, reparatie duurder dan waarde van auto (voor €200,- nog verkocht via marktplaats aan autosloperij)

PRIVATE LEASE Skoda Fabia