Seat Toledo 2.3 V5 (1999)

Seat Toledo 2.3 V5 (1999)

UitvoeringToledo 2.3 V5
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2012

Aanschaf

Zo vandaag is het dan zo ver, ik kan de Toledo ophalen.

Speciaal met mijn werkgever geregeld dat ik een dagdeel vrij zou krijgen om dat te doen ik moest immers een stukje rijden.

Nadat alle papierzaken geregeld waren kwam de eerste uitdaging; Gas tanken.
Was de eerste keer maar kind kan de was doen.

Verder een heerlijke rit naar huis gehad.

Origineel licht metaal

Toch maar snel op zoek gegaan naar een setje origineel licht metaal.
De Imitatie audi A8 wielen vulden de wielkasten lekker op maar gaven de auto een beetje een typische uitstraling.

Leuk setje wielen gevonden en ook weer iemand ander blij gemaakt met de A8 velgen

Grote Beurt

Omdat ik er zeker van wil zijn dat de auto nog even meegaat grote beurt laten uitvoeren.

Naast de olie en filtertjes zijn ook koel rem een stuurbekrachtigingsvloeistof ververst.

Airco bijgevult, storingscodes gewist.

Enige wat nu nog rest is uitvogelen waarom de geheugen functie van mn elektrische stoel het niet doet.

Klapper klapper

Nog steeds veel plezier van de toledo,
Weinig te klagen over het verbruik dat niet mee of tegenvalt.

Enige storende is het klapperen in de voorwiel ophanging en rare bonken achter, staat boven aan om 2013 te laten verhelpen.

Verder nog driftig aan het uitvogelen waarom de geheugenfunctie van de elektrische stoelen niet functioneert..

7,5