Seat Exeo 1.8 TSI 150pk Style (2009)

Seat Exeo
Seat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat ExeoSeat Exeo STSeat Exeo STSeat ExeoSeat Exeo

UitvoeringExeo 1.8 TSI 150pk Style
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2010

Erg tevreden

Ik heb sinds twee maanden een Seat Exeo 1.8t en ben tot nu toe erg tevreden. Helemaal nadat ik de auto heb laten chiptunen door Rica in Wateringen. circa 50 extra pk's en, nog belangrijker, veel meer koppel. Het is nu een zeer complete auto met lekker veel vermogen. Persoonlijk hecht ik weinig aan wat mijn buren ervan vinden, daarbij die rijden in een Xsara picasso, dus die kunnen over een Exeo weinig zeggen :-)
Wat wel opvalt is de grote angst voor verblinding via de achteruitkijkspiegel bij het samenstellen van deze auto. Pivacyglas en electrisch gordijntje voor de achterruit en dan ook nog een automatisch dimmende binnenspiegel!
Een minpuntje is dat de auto niet erg zuinig is. Dat schijnt met een nieuwere FSI blokken beter te zijn.

9,5