Seat Arosa 1.4 Signo (2001)
Uitvoering | Arosa 1.4 Signo |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
De nieuwe Seat Arosa is ten opzichte van het eerste model niet alleen qua uiterlijk fantastisch verbeterd, ook de wegligging, comfort en prestaties zijn werkelijk uitmuntend. Ik rij ongeveer 40.000 km per jaar in mijn 1.4 benzine Arosa met een gemiddelde van 1:16!!!! Hij is snel, ziet er leuk uit en is waardevast!
De binnenruimte is prima in orde. Voorin merk je niet dat je in een kleine auto zit en achterin kunnen twee volwassenen nog heel behoorlijk zitten. Ik heb de Signo uitvoering. Hier zit o.m. centrale portiervergendeling, electrische en verwarmbare buitenspiegels, mistlampen, alles in carrosseriekleur meergespoten, 4 airbags, electrische ramen etc etc. op!! Waar voor je geld en zeer betrouwbaar!
Op wat kleine rammeltjes en piepjes na (zijn verholpen)en bij regen vocht in de koplampen (Seat kwaal, en niet verholpen), geen problemen. En dat met zoveel kilometers per jaar(40.000 p.j.)....