Seat Altea 1.2 TSI Ecomotive COPA Business (2012)

Seat Altea
Seat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat Altea XLSeat Altea XLSeat AlteaSeat Altea

UitvoeringAltea 1.2 TSI Ecomotive COPA Business
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012

Geweldige auto!

• 338 km

Op aanraden van de manager van Seat/Skoda dealer autobedrijf Carma, gevestigd in Rotterdam-IJsselmonde, heb ik een proefrit gemaakt met de Seat Altea 1.2 TSI Ecomotive COPA Business. Aanvankelijk kwam ik voor de aankoop van een nieuwe Skoda Octavia, want ik had mijn 'oude' Skoda Octavia in Belgie in de prak gereden, deze was helaas niet meer te repareren.
Tijdens het bezoek aan de showroom werd ik attent gemaakt van de nieuwe Seat Altea. "Pak de sleutel maar, en ga eens een stukje rijden met de wagen ..." Was het advies van Jan-Kees Hartog. Hmmm,...Ik kom toch voor een nieuwe Skoda? Maar och,...een proefrit met een Seat doe ik er wel even bij. Al snel, na een paar kilometer, viel het mij op dat deze wagen als een blok op de weg ligt, stuurt als een scheermes en erg comfortabel- maar vooral zeer prettig aanvoelde. Hij trekt goed op, heeft een zee van ruimte, en is fiscaal uiterst vriendelijk,...Tja,...Als ik de aankoopprijs vergelijk met alternatieve auto's dan is deze wagen wel erg interessant. Ik besloot direct de wagen te bestellen, en heb hier geen moment spijt van. Het blue tooth telefoon systeem met spraakherkenning werkt uitstekend! Daarnaast werkt het navigatiesysteem perfekt, en is het bedieningsgemak van de auto formidabel! Een geweldige auto, met prima rijeingenschappen, veel ruimte en comfort! Ben erg content met de Seat,...maar ook met de perfecte service- en dienstverlening van Autobedrijf Carma in Rotterdam,....
Hoop nog veel kilometers met veel plezier te rijden in deze geweldige Seat!

Met vriendelijke groeten,
Kees Oskam