Renault Mégane Grand Tour 1.6 16V Privilège Luxe (2003)
Uitvoering | Mégane Grand Tour 1.6 16V Privilège Luxe |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Comfort is ok, maar wel al een aantal storende zaakjes; knipperlicht linksvoor vervangen , maar vraag niet hoe. Createurs des automobiles zijn meteen ook createurs des problemes! Ik heb met heel veel moeite dit zelf voor elkaar gekregen, maar Renault doet er alles aan om de dealer ook aan het werk te houden. het is te hopen dat de lampjes het lang volhouden want dit is echt een opgave.
Verder heeft de bediening van de buitenspiegels het begeven; het knopje op het portier waarmee je alles kunt bedienen is afgebroken! Daarnaast is het handvat van het dashboardkastje afgebroken. Ik ben erg zuinig op mijn spulletjes en het is geen leaseauto dus er is bij mij toch wel sprake van enige verbazing en zelfs lichte verbijstering. Ik vind dat dit niet mag/kan! Veder piepen de schijven en piept de linkervoorkant van de carrosserie/ophanging als ik een drempeltje over ga! Ik vraag me af of dat normaal is. Ik verlang stiekem toch een beetje terug naar mijn Peugeot die ik in dat opzicht toch duidelijk hoger inschat.
Qua rijcomfort niets dan lof, dat is echt prima, maar de rest valt toch enigszins tegen.
m.n.
gebruikte materialen en afwerking zijn duidelijk onder de maat.