Renault Mégane Estate dCi 110 ECO2 Bose (2012) #32
Uitvoering | Mégane Estate dCi 110 ECO2 Bose |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Betrouwbare auto, zonder emotie
Nu ik op het punt sta mijn Renault Megane in te ruilen, leek me dit een goed moment om deze auto te reviewen. Hij wordt volgende week omgeruild voor een 15 jaar oude BMW 530D (E39). Eindelijk weer een auto met het hart gekocht ;-) en een beetje met het verstand vanwege de lage bijtelling (35% over de dagwaarde).
Over de Renault Megane kan ik het zeggen dat deze mij altijd uitstekend is bevallen. Nooit een enkel probleem mee gehad en hij stuurde prima.
Deze auto was een keuze met het verstand vanwege de lage bijtelling. Daartegenover stond wel dat het een mooi complete auto was, die er aardig uit ziet. Hij reed altijd erg comfortabel en heeft ons 5 jaar zonder problemen naar zuid-Frankrijk gebracht. Qua verbruik heb je met deze auto ook niets te klagen.
Kortom een prima auto, maar niet een waar ik warm van werd als ik er in reed of naar keek. Daar gaat nu verandering in komen............