Renault Mégane Estate dCi 110 ECO2 Bose (2012) #29

autoreview

Renault Mégane Estate
Renault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane 2012Renault Mégane 2012Renault Mégane 2012Renault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault MéganeRenault Mégane 2012Renault Mégane

Signalement

UitvoeringMégane Estate dCi 110 ECO2 Bose
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012
KM-stand laatst36.986 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Renault Megane

 • 36.986 km

Erg fijne en comfortabele auto. Motor valt ondanks formaat niks tegen en trekt met gemak ook zware aanhangers. Veel luxe aanwezig. Echter hieronder ook een aantal punten die ik in de 15 maanden sinds nieuw aanschaf heb meegemaakt ;

Ik ben benieuwd of anderen zich hierin kunnen vinden/ cq. punten herkennen ?

Gebeurtenissen sinds aanschaf ;
- Piepende remmen in zomer ( Renault heeft géén blijvende oplossing ).
- Tijdens navigatie valt scherm af en toe weg, radio blijft dan aan.
- Scherm zonder navigatie start af en toe opnieuw op, radio valt dan even helemaal weg.
- Lekkage op bagagehoes gehad achter in interieur ( kofferbak ) bij 2 scharnieren van de achterklep liep het naar binnen tijdens autowassen in wasstraat. Gerepareerd onder garantie. Er moest een kidnaadje worden geplaatst volgens de dealer.
- Skai bekleding links van bestuurderszitting scheurde in na 36.500 km te hebben gereden. Auto was op dat moment 14 maanden oud. Nu valt het onder garantie, maar hoe gaat dat als 2 jaar garantie voorbij is ? Dan waarschijnlijk onder coulance. Dealer wil hier geen geen beloftes of uitspraken over doen naar ons. Ze zeggen dat het bij hun nog niet eerder is voorgekomen bij de Renault Megane 3.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Renault Mégane

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens