Renault Mégane Break RN 1.4 16V (2000)

Renault Mégane Break
Renault Mégane BreakRenault Mégane BreakRenault Mégane BreakRenault Mégane BreakRenault Mégane - interieur

UitvoeringMégane Break RN 1.4 16V
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000

Bevalt wel; ruimte in de auto, door mijn lengte, (2.04m) en een vrouw en 2 kinderen is het nodig.

Auto is zuinig, gemid. 1 op 15 is geen probleem,
goede, fijne remmen, goed en veel lichtopbrengst.
bij aanschaf is de auto verlaagd en voorzien van LM, dakspoiler enz, ziet er goed uit, zonder overdreven flauwekul kan goed overweg met de caravan.

Bevalt minder, weinig, alleen tussen 110 en 125 wat luidruchtig.

Eerste jaar, midden in de zomer koelvin buiten werking, motor warm, garage kon niets vinden, wilde auto dag hebben om te zoeken, zelf thuis gekeken, zekering kapot,
door mijn lengte is de deurrubber versleten waar ik tegen aan kom met instappen.

7,5