Renault Master L3H2 T35 FWD 2.3 dCi 100 (2013)

Renault Master L3H2 T35 FWD 2.3 dCi 100 (2013)

UitvoeringMaster L3H2 T35 FWD 2.3 dCi 100
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2017

Ervaring 9 maanden

Gekocht voor de Paramotor vliegschool. Het vermogen van 100 pk is matig. Zeker als je er dingen mee wilt gaan trekken. Heb de motor gechipped naar 155 pk bij AMT chiptuning. Dit blok is van oorsprong een terug getunede 150 pk variant. dus het blok kon dit makkelijk aan. Nou moet ik zeggen dat ik deze auto nooit volgas rijd en hem altijd op temperatuur laat komen. De auto is met 155 pk de ideale reisgenoot. Wel moet ik zeggen dat ie niet altijd zwaar beladen is. (Paramotors zijn licht). De bus rijd makkelijk met normale autos mee. Het enige probleem is het remmen. Hij remt door zijn gewicht echt trager dan de gemiddelde auto's en hier dient echt rekening meegehouden te worden. Vooral niet busrijders moeten hier voorzichtig mee omgaan. Ook moet bij stormachtig weer de snelheid echt omlaag. Maar dat geld volgens mij bij alle bussen zo. Verbruik ligt rond de 1 op 10. Snelheden van 155 GPS zijn makkelijk haalbaar (Dan 1 op 5 volgens mij) Deze versie past niet in een parkeervakken en kan niet in garages.

7,5