Renault Laguna RXI 1.8 16V (2000)
Uitvoering | Laguna RXI 1.8 16V |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
dit is mijn 3e laguna en ik kan niet anders zeggen dat ze super rijden!
tot nu toe nog steeds geen ernstige mankementen aan de auto gehad op een gat in het karter na...
eigen schuld en 500 euri lichter
de auto is verlaagt van voren en ik had iets te veel haast op een boeren landweggetje,resultaat:een stuk puin dwars door het karter geslagen en een gat van 4cm drsn! daar wil de olie wel uit...
voor de rest alleen apk en reguliere dingetjes.
de auto een paar keer mee gehad naar italie frankrijk en oostenrijk op vakantie en dat is zeer goed uit te houden.
een fijne ruime betrouwbare reis auto waar we zeker nog een jaar of twee van kunnen genieten!
auto net grote beurt gehad,remblokken vervangen,2 nieuwe koplampen gemonteerd en 2 velgen laten richten en alles zwart laten poedercoaten.
zo heb je minder schoon te houden en het staat hem wel goed vindt ik.
de koplampen waren verweerd,heb nog geprobeert met een of ander spul te poleisten en een nieuwe toplaag erover,resultaat is niet geweldig dus nieuwe erop!
straks gaat ie weer mee op vakantie naar de kust met een dakkoffer erop,want er zitten nu twee kleine kinders achter in en kan ik de bank dus niet meer plat gooien.
met de bank plat heb je een zee aan ruimte maar dat gaat nu dus niet meer.
twinny load er achter op,dus lekker gezinnetje spelen haha!
tot zover,tegen de winter meldt ik me weer!
fijne vakantie iedereen.