Renault Laguna RXI 1.6 16V (2001)

autoreview

Renault Laguna RXI 1.6 16V (2001)

Signalement

UitvoeringLaguna RXI 1.6 16V
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf169.000 km
KM-stand laatst169.000 km
Lezerswaardering: 35%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

renault laguna

 • 169.000 km

sinds januari rij ik weer in een renault laguna na een paar clios en een twingo maar weer een laguna gekocht toen ik de auto had gekocht heb ik gelijk de distrubutieriem en een grote beurt laten uitvoeren en nieuwe banden er onder laten zetten de auto heeft de eerste half jaar geen rare onkosten gehad ik heb er alle vertrouwen in dat het zo blijft heb met mijn andre laguna ook nooit problemen gehad

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja