Renault Espace RXE 3.0 V6 (1998)
Uitvoering | Espace RXE 3.0 V6 |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 1998 |
Mijn eerste auto van de zaak én de eerste espace
Eigen bedrijf en kind op komst. Wat moet je dan?
De espace! Wat is ie mooi en praktisch!
Lekker ruim, uitneembare stoelen en best rap!
Opties op mijn zwarte espace;
-airco
-lederen bekleding
-stoelverwarming
-open dakjes
-trekhaak
Erg handig is dat alle stoelen er uit kunnen en ik dan heel veel spullen kwijt kan voor mijn beroep als makelaar en voor mijn hobby's.
Een van mijn hobby's is wijn.
Een lang gekoesterde droom was een wijnschuur. Een schuurtje in de tuin, helemaal vol met wijn.
Eerst een schuurtje gebouwd en daarna met de auto samen met de kennis die nu de auto heeft naar Portugal, Spanje en Frankrijk gereden om de auto helemaal vol te laden met lekkere en bijzondere wijnen. Was echt erg leuk, en tijdens de rit hebben we echt kunnen genieten van het comfort van de wagen.
Ook ik als bestuurder dus! Een compliment waard!
We zijn ook met mijn ouders en de ouders van mijn vrouw naar spanje gereden voor vakantie. De slaapstand van de stoelen werd heel erg gewardeerd. 6 personen plus bagage gaat met het grootste gemak!
Problemen met de auto;
-geen
In 2003 heeft de auto plaatsgemaakt voorden nieuwe Espace, de 2.0T met automaat. In deze auto wordt anno 2011 nog steeds gereden, dagelijks, door een goede kennis van ons die ook nog bijna geen problemen met de espace heeft gehad en de tellerstand staat inmiddels op 300.000.
Heb vorige week nog in de auto gereden, en hij rijdt nog steeds bijna even strak als in 2003 toen ik hem weg deed.