Renault Clio TCE 100 Dynamique S (2008) #2

autoreview

Renault Clio
Renault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault Clio - interieurRenault Clio - interieurRenault Clio - interieur

Signalement

UitvoeringClio TCE 100 Dynamique S
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008
KM-stand bij aanschaf125.000 km
KM-stand laatst125.000 km
Lezerswaardering: 50%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Clio nooit weer

 • 125.000 km

Mijn Clio heb ik gekocht in 2015 en heb heel veel ellende met deze auto gehad. De auto reed in het begin gewoon goed en met name motorisch was deze erg fijn.
Echter begon de ellende al meteen op de eerste dag nadat ik deze bij een dealer had aangeschaft. Gelukkig met garantie!
De achterruit verwarming was defect en deze kan alleen worden vervangen als deze wordt ingetikt. Echter na reparatie kon ik meteen weer terug omdat ik gek werd van het geluid van glas in de achterklep. Dat was opgelost en twee weken later brak de rechter voorveer. Deze was vervangen en toen begon de motor in lage toeren te hikken. De dealer er naar gekeken en kwam na het schoonmaken van het gaskleppenhuis tot de conclusie dat er niets aan de hand was. Maar het probleem bleef. Uiteindelijk bij de gratis wintercheck bleek dat een van de bobines niet goed was. Toen deze was vervangen ging een paar weken later de ventilator kapot! Toen deze uiteindelijk werd vervangen kreeg ik een knak gevoel in het stuur. De auto naar de dealer gebracht weer en deze kwam tot de conclusie dat de auto afgesteld moest worden. Toen ik de auto kwam ophalen zeiden ze dat alles was nagekeken en dat de monteur er een rondje mee had gereden en dat nu echt alles goed was. Helaas kwam ik er al om de hoek!! achter dat het stuur scheef stond (en niet zo`n klein beetje ook). Vervolgens bleef het probleem bestaan en was byzonder irritant! Er ontstond ook een speling op het stuur. Na nog een keer terug te zijn geweest bij de dealer en contact te hebben gehad met Renault Nederland kwam het er op neer dat het bij de Clio hoorde en dat ze het allemaal hebben. Dat klopt ook want bij een proefrit in een andere Clio was het nog veel erger!! Uiteindelijk met best wat verlies de auto verkocht na iets meer dan een half jaar. Dit is opzich een leuke auto om in te rijden als je niets om auto`s geeft. Ik reed er ongeveer 1 op 16-17 mee en dan haal je zeker de 1000km op de grote tank. Maar na alle perikelen nooit meer een Renault voor mij. Geef dan iets meer uit voor een betere auto want je verdient het echt terug! Mocht je wel een Clio willen kopen, doe het met garantie!

2,5
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Renault Clio

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens