Renault Clio Fidji 1.4 (1998)

autoreview

Renault Clio

Signalement

UitvoeringClio Fidji 1.4
Versnellingen3, Automaat
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2012
KM-stand bij aanschaf98.000 km
KM-stand laatst100.055 km
Lezerswaardering: 92%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

onderhoud

 • 100.055 km

Ik ben met onze tweede auto naar Terwolderenault in Emmen geweest voor een onderhoudsbeurt.
Omdat ik goed onderhoud en veiligheid belangrijk vindt, daarom toch maar met dit oud beestje naar de dealer gegaan.Ze boden voor deze auto onderhoud op maat aan (autosfeer) onderhoud met niet originele onderdelen. De beurt is keurig uit gevoerd en ze hebben mij keurig gebeld met wat er aan dit oud beestje moest gebeuren met de daarbij behorende kosten. aan het eind van de dag de Clio weer opgehaald en kreeg ik een volledige uitleg van de werkzaamheden. Bij de auto aangekomen bleek deze ook nog eens keurig gewassen te zijn en uit gezogen. Een dealer te duur voor een oude auto? mijn ervaring is anders. pluim voor dit bedrijf. Terwolde Renault in Emmen. Prijs voor deze onderhoudsbeurt 299.00 allin.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Renault Clio

Alphabet
Renault Clio TCe 90 Equilibre (5D/5H)
€ 459
 

Gerelateerde forum topics

Praat verder op het forum