Renault Clio 1.4 16V Dynamique (2002)
| Uitvoering | Clio 1.4 16V Dynamique |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2002 |
| Jaar van aanschaf | 2002 |
| KM-stand bij aanschaf | 19 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
De koplampen lonken nog elke ochtend naar mij, als ik met de sleutels in mijn handen naar dit pittige autootje loop om weer naar mijn werk te gaan.
Het oog wilt ook wat, en deze versie van de Clio is nog steeds aangenaam om naar te kijken.
Ook de motor is op dit formaat auto aangenaam, bijna 100 pk en een koppel van 127 op nog geen 1000 kilo gewicht maakt deze auto tot een vrij snelle auto waarmee hard door bochten gereden kan worden.
Het interieur is mooi afgewerkt, de sportieve stoelen geven behoorlijk steun. De ruimte achterin, zowel de hoogte als de beenruimte, laat de wensen over, echter ik heb tot nu toe nog nooit passagiers achterin gehad.
De uitrusting is compleet; cruise control, l.g. velgen, leren stuur. Een airco ontbreekt, hiervoor moest redelijk wat bijbetaald worden. Voor de echte zakelijke rijder een minpunt. Tevens staat het stuur in een vreemde hoek t.o.v. het dashboard.
Het verbruik is bij mij uitstekend te noemen, gemiddeld 6 liter op 100 km gecombineerd verbruik (benzine Shell Pura).
De centrale portiervergrendeling is aan de bestuurderszijde defect geweest; het motortje bleek defect te zijn. Dit is onder garantie gerepareerd.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Renault Clio

Renault Clio 2.0 16V Sport - 2003 – 338.087 km - Klokje Rond

Renault Clio 1.5 dCi 80 pk Dynamique (2003)

Renault Clio Renault Sport 2.0 16V (2001) - Test

Renault Clio (2001) - Test