AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Porsche 911 Targa SC (1982)

Uitvoering | 911 Targa SC |
Bouwjaar | 1982 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Wat een leuke auto!
In 2009 aangeschaft en wat blijft dit leuk. Heel veel meer kan ik er niet over zeggen.
Onderhoudskosten vallen mij mee. Uiteraard, je moet met dit soort auto's een reserve hebben om grote reparaties uit te voeren. Toch ben ik tot nu toe nog maar 2000 euro kwijt aan onderhoud. Hierbij zat een uitlaatsysteem RVS van ruim 1200 euro. Ik rij een kleine 5000 km per jaar en rij em zoals het hoort. Wanneer de 13 liter olie op temperatuur is, dan komt de naald weinig meer onder de 4000rpm.
Meer ga ik er niet over zeggen.. dit is net als seks.. dat moet je niet vertellen maar beleven!
7,0
Nieuws
'Porsche' waar je alleen naar kunt kijken levert enorm bedrag op
Reportage
Hermann Burst bedacht de spoiler van de Porsche 911 Turbo: 'Ook zo gevormd dat auto schoonblijft'
Achtergrond
Zoveel exemplaren van de eerste Porsche 911 Turbo zijn er nog in Nederland
Achtergrond
Deze zeven auto's kwamen als klassieker uit de fabriek
Nieuws